Untitled-2
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

GRATIS konsert for flyktninger og andre interesserte i Selbu & Tydal. TÆLET Kultursal, Selbu

juni 12 @ 19:00

 Dagens situasjon i Europa og andre deler av verden fører til at mange mennesker er på flukt.

Krigen i Ukraina har forsterket dette og kommunene i Værnes regionen har fått- og får mange nye flyktninger i 2024.

Det kommer mange nå med et vidt spekter av kompetanse og resursene er store. Blues in Hell ønsker å bli en enda sterkere inkluderende frivillig organisasjon og etablerte i 2023 en mentorordning i gjennomføringen av festivalen. Dette videreføres i 2024.

Folk kommer til Blues in Hell for å oppleve fellesskap, enten som publikum eller som frivillig. Fellesskapet i å være «fan» av en spesiell artist. Fellesskapet blant frivillige som på tvers av all mulig ulik bakgrunn plutselig har et stort felles prosjekt. Muligheten for å oppleve de kunstneriske møtene som kanskje ikke er like lett å få til ellers, og for å oppleve en annerledes og spennende arena.

Fellesskapet i å jobbe sammen, være stolte sammen og oppleve sammen. I møtet mellom mennesker som ellers ikke ville møttes, utvides vår sosiale forståelse. Fellesskapsfølelsen er en viktig kilde til trivsel, god helse samt at nye spennende relasjoner og prosjekt kan slå rot.

Gjennom frivillig arbeid møtes man på tvers av alder, kjønn, etnisitet, yrke og så videre. Lite er mer forebyggende mot mellommenneskelige fordommer enn møter på tvers av og på tross av. Også her bidrar Blues in Hell i en samfunnsmessig kontekst.

Som et ledd i dette prosjektet arrangerer festivalen i samarbeid med Selbu Frivilligsentral, Selbu Kommune og Tydal Kommune en GRATIS konsert i TÆLET Kultursal med en av Ukrainas mest kjente bluesartister, ALEXANDER DOLGOV m/ Band, onsdag.12. Juni, kl. 19:00.

Vi inviterer flykninger og alle andre interesserte til denne gratis blueskonserten.

Lokale musikere vil danne bandet som støtter Alexander på denne kvelden.

Vi garanterer en sterk og flott konsert

Konserten støttes av:

.

Med vennlig hilsen

Kjell Inge Fischer Brovoll

Detaljer

Dato:
juni 12
Tid
19:00
Kategori for Arrangement: